Правила бізнесуЕнн Суїні і її цитати про життя, грошах і правильних рішеннях

Правила бізнесу Енн Суїні: цитати про життя, правильних рішень та страхи

У попередній статті з циклу «Правила бізнесу: поради мільйонерів», ми розповідали про вольову і дуже успішну дівчину, яка входить в тридцятку найбільш впливових жінок світу, Арианну Хоффингтон. Впевнений, що ті з Вас, хто читав минулу статтю, змогли для себе виділити безліч корисних і слушних порад. Сьогодні ми вирішили продовжити жіночу тематику, і вашій увазі представлені кращі думки і цитати президента Disney Television Group Енн Суїні.

Енн Суїні з самого початку своєї кар\’єри працювала на телебаченні. Дочка простих американських вчителів, отримала ступінь бакалавра з англійської мови, але все ж покликання її було в іншому. Першим місцем роботи Енн став канал Nickelodeon, де вона пропрацювала цілих 12 років в якості асистента, а потім зайняла посаду керівника закупівель. Цей період роботи дозволив набратися досвіду, зрозуміти індустрію, відчути її зсередини. У 1993-му Руперт Мердок покликав Суїні на посаду гендиректора FX Networks Inc. Там вона запустила основні кабельні мережі компанії — FX Entertainment і FXM, які транслюють фільми компанії FOX. До Walt Disney Company Суїні приєдналася на початку 2006 року відразу на посаді президента Disney Channel. Зараз Суїні курирує ABC TV, ABC Studios і Disney Channels, глядацька аудиторія яких складає 431 млн глядачів у 166 країнах.

biznes_idea__3244556Стаття в тему: «Мері Кей Еш про бізнесі«

anne-sweeney

Зараз багато аналітиків пророкують їй ще більшого підвищення, і говорять про те, що вона займе місце голови правління Disney Media Networks вже в 2015 році. Згідно рейтингу найвпливовіших жінок за версією журналу Forbes, Енн займає 24-е місце, і з кожним роком тільки зміцнює свої позиції.

Енн Суїні: цитати, думки, поради і думки.

  • Якщо ви хочете досягти чогось більшого, бути значущою і впливовою фігурою, то повинні постійно вчитися і професійно зростати. Якщо ж говорити конкретно про мене, то найефективнішим способом навчання є попадання в найбільш незручні і некомфортні ситуації. Коли я опиняюся в абсолютно новою і невідомою мені обстановці, то задію всі знання та вміння, активизирую, так би мовити, приховані ресурси і можливості.
  • Я зустрічала дуже багато жінок, які прагнуть бути кимось ще, але тільки не собою. Я бачила, як вони намагаються всіма можливими способами імітувати поведінку і спосіб життя який, як вони вважають, присущь успішним людям. Спроби бути не собою, рано чи пізно призведуть до поразки.
  • Не важливо, чим ви займаєтеся, берете участь в якомусь телевізійному шоу, або ж будуєте серйозний бізнес, успіх дуже часто залежить тільки від вашого бажання бути самим успішним і самим головним гравцем у команді.
  • Якщо ви чуєте фразу «я не знаю», то можливо перед вами дуже чесна людина, яка не намагається пускати пил в очі. Часто буває так, щоб знайти потрібні відповіді, доведеться поставити перед собою питання.
  • Мій головний і дуже важлива порада для всіх людей полягає в тому, що ви повинні навчитися приймати щиру допомогу. В житті не багато можуть досягти чогось самостійно, і, швидше за все, без сторонньої допомоги ви просто залишитеся на якомусь одному рівні, без шансу досягти більшого. Не обманюйте себе тим, що зможете все зробити самі не зможете . Приймайте будь-яку допомогу.
  • biznes_idea__3244556Стаття в тему: «Аріанна Хоффингтон — цитати про гроші, влада і про свій самий популярний блог«

    anne-sweeney

  • Телебачення, як і інші сучасні технології, постійно розвивається. Погляньте на його прогрес і ви відразу ж зрозумієте, що мене надихає. Я вірю в те, що є частина чогось великого, чогось такого, що змінюється з кожним днем, вдосконалюється, стає ще краще і цікавіше.
  • Мати завжди мені казала, що я повинна шукати нове робоче місце, а нові і творчі ідеї, які дозволили б мені досягти великих висот, ставити перед собою великі цілі і завдання.
  • Ніколи не бійтеся, сміливо йдіть в перед, генерує нові ідеї, шукайте незвичайні підходи до вирішення ваших проблем. Ви повинні завжди думати про те, як ваша ідея допоможе спростити роботу, наскільки її реалізація буде корисна не тільки Вам, але і суспільству.
  • Ви повинні розуміти те, чим займаєтеся, реально оцінювати свій продукт, його перспективи і можливості.
  • Створюйте те, що буде завтра. Саме це я можу сказати тим підприємцям, які хочуть не просто заробити, а стати по-справжньому успішними бізнесменами. Ви повинні жити не вчора, не сьогодні, а вже завтра. Саме погляд у майбутнє здатний привести Вас до успіху.
  • Принадність моя роботи в тому, що кожен день не такий, як попередній. Повірте, я ніколи не нудьгувала, і впевнена, що цього не станеться в майбутньому.
  • Мені здається, я була щаслива, але ніколи цього не розуміла. Я просто думала, що отримала відповідальну роботу в молодій компанії зі свіжими поглядами на бізнес. Я й гадки не мала, як нею управляти. Але завдяки саме такій ситуації мені вдалося всьому навчитися.
  • Цікавість – це те, що завжди мене рухало вперед, призводило до нових ідея, новим відкриттям, новим завданням, які я обов\’язково повинна була вирішити.
  • biznes_idea__3244556Стаття в тему: «Бізнес для жінок: кращі ідеї і рекомендації«

    anne-sweeney

  • Щоб бути впливовою людиною, ви не обов\’язково повинні мати владу. Багато хто думає, що вплив без влади неможливо, але лише найрозумніші та найуспішніші можуть не поєднувати ці два поняття.
  • Соціальні мережі? А що я можу про них сказати. Сьогодні я не уявляю свою роботу без них, адже вони стали частиною іміджу, двигуном реклами і способом спілкування з нашими клієнтами.
  • Якщо хочете завжди залишатися на хвилі часу, то повинні навчитися розуміти людей, їх потреби і бажання.
  • Цікавість рухає мною, і я впевнена, що ніколи не буде кінця таким питанням: «А що якщо..?» або «А чому б і ні?»
  • Без питань неможливо знайти відповідей. Тому, я ніколи не соромлюся і не боюся їх задавати. Якщо мені справді цікаво, то я намагаюся максимально широко про це розпитати, а потім слухати, що мені дадуть відповідь.
  • Щоб організувати хорошу командну роботу, потрібно, перш за все, пояснити всім, що вони частина єдиного цілого, великого і неподільного механізму. Якщо один член команди провалиться, то і вся справа піде до дна. Кожен повинен бути відповідальний не тільки за себе, але і за сусіда.
  • Батьки завжди мені давали правильні поради, і одного разу вони сказали: «Твоє майбутнє залежить лише від власного вибору». З тих пір я не дозволяла нікому маніпулювати моїми думками і рішеннями. Можливо, саме такий настрій допоміг мені досягти того, що я маю зараз.